Wij zijn wij?

Wie zijn wij?

 

Wij zijn eigenlijk ik...

 

Mijn naam is Aimee Bungalembun en ik ben de oprichter van United Sports & Education.

 

De oprichting van dit bedrijf is eigenlijk noodgedwongen tot stand gekomen toen het bestuur van de vereniging waar ik hoofdtrainer was aangaf dat de vereniging in zijn huidige vorm niet verder zou kunnen bestaan.

 

De vereniging Taekwondo United Nederland, voorheen Taekwondo Nijmegen/Arnhem, was/is erg succesvol en ik vond het vreselijk om alle investeringen, energie en de leuke band die de leden onderling hebben opgebouwd zomaar weg te gooien.

Ik heb de club geprivatiseerd en terwijl ik bezig was met het oprichten besefte ik dat ik veel meer mensen zou kunnen helpen.

 

De ervaringen die ik als leerkracht speciaal onderwijs heb opgedaan en doe, neem ik mee tijdens het uitvoeren van mijn passie. Er zit een pedagogische grondslag achter waarmee ik spelers verder kan brengen en meer mee kan geven,  dan alleen de technische en tactische aspecten van de sport.

 

Deze sport heeft mij zoveel gebracht en mogelijkheden gegeven dat ik dit graag deel en door wil geven aan de jongere generatie. Aangezien men nooit te jong is om te leren en/of te ervaren, is iedereen van harte welkom.